Windows 10 do të jetë falas për të gjithë ata që janë pjesë e programit Windows Insider

Publikuar më: 11-05-2015

windows-10-pin-settings-hero

Shefi ekzekutiv, Gabriel Aul, i programit të testimit të Windows 10 quajtur Windows Insider ka konfirmuar se të gjithë anëtarët e këtij programi që kanë qenë pjesë e testimit të versioneve eksperimentale të Windows 10 do të mund të kalojnë në versionin final të Windows 10 falas.

Screenshot

Ai nuk zbuloi asnjë detaj të ri kur Windows 10 do të vijë në versionin final megjithatë ka pasur spekulime se një veprim i tillë do të ndodhë nga periudha Qershor-Korrik që kompjuterat e parë me Windows të jenë gati për nxënësit dhe studentët gjatë vjeshtës. (PCWorld Albanian)

Windows 10 do të jetë falas për të gjithë ata që janë pjesë e programit Windows Insider
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)