Gjithçka rreth Apple (aktualizimi i fundit - 23.07.2014 / 18:06)
Logo e Apple do të shërbejë si lajmëruese për ardhjen e njoftimeve në iPhone 6

Logo e Apple do të shërbejë si lajmëruese për ardhjen e njoftimeve në iPhone 6

23.07.2014 / 18:06

Çdo ditë jemi mësuar të dëgjojmë informacione të reja mbi telefonin inteligjent iPhone 6. Një tjetër informacion mbi smartfonin e ri të Apple i cili pritet të lançohet në shtator, ka filluar të qarkullojë në internet. Flitet se iPhone i ……

Të tjera nga - Apple
// Analiza // Apple ka shitur 35.2 milionë iPhone në tremujorin fiskal të 2013-ës

Apple ka shitur 35.2 milionë iPhone në tremujorin fiskal të 2013-ës

23.07.2014 / 13:16

Në raportin fiskal të radhës për tremujorin e tretë të vitit 2013, Apple njoftoi rreth shitjeve të fuqishme të iPhone-eve me 35.2 milionë njësi, ndërsa biznesi i iPad-eve ka rënë me 9 % nga viti në vit për të njëjtën ……

> Lajmi plotë
// Lajmet // Wall Street Journal: Apple ka porositur mbi 70 milionë iPhone të rinj

Wall Street Journal: Apple ka porositur mbi 70 milionë iPhone të rinj

22.07.2014 / 18:56

Apple është raportuar që ka bërë njërën nga porositjet më të mëdha të veta deri tani për iPhone të rinj, thotë Wall Street Journal. Derisa raporte të shumta kanë thënë që prodhimi i modeleve të iPhone-ëve të ardhshëm të Apple ……

> Lajmi plotë
// Analiza // Raportohet se iPhone 6 do të lançohet më 19 shtator

Raportohet se iPhone 6 do të lançohet më 19 shtator

22.07.2014 / 11:47

Një reklamë promocionale për smartfonin e ardhshëm të Apple, iPhone 6 është postuar nga një përdorues i Weibo në Kinë. Në këtë postim vihen në dukje dy modelet 4.7 inç dhe 5.5 inç së bashku me çmimet respektive. Pajisja iPhone ……

> Lajmi plotë
// Lajmet // Komsioni Evropian kritikon Apple për politikat e ndjekura në blerjet brenda aplikacioneve

Komsioni Evropian kritikon Apple për politikat e ndjekura në blerjet brenda aplikacioneve

20.07.2014 / 11:48

Komisioni Evropian ditën e premte i kujtoi kompanisë Apple detyrat e saj, duke i parashtruar dështimin në ndalimin e blerjeve të shkujdesura brenda aplikacioneve veçanërisht të atyre të krijuara për fëmijë. Teksa Google është angazhuar në implementimin e ndryshimeve, Apple ……

> Lajmi plotë
// Harduer // Apple mund të vonojë prodhimin e iPhone 6 me madhësi 5.5inç

Apple mund të vonojë prodhimin e iPhone 6 me madhësi 5.5inç

17.07.2014 / 19:31

Me sa duket iPhone me ekranin 5.5 inç nuk do të hidhet në treg krahas atij me madhësi 4.7 inç. Kompania ka deklaruar se ka hasur probleme me prodhimin e iPhone 6 me këto përmasa. Prodhuesit e pajisjeve të Apple ……

> Lajmi plotë
// Biznes // Apple dhe IBM bashkëpunojnë për të shitur iPhone-ët dhe iPad-ët

Apple dhe IBM bashkëpunojnë për të shitur iPhone-ët dhe iPad-ët

17.07.2014 / 14:52

Apple dhe IBM kanë njoftuar një bashkëpunim të gjerë midis tyre që do sjellë shitjen e iPhone-ve dhe iPad-eve përmes klientëve të biznesit të IBM-së së bashku me një teknologji menaxhimi për iOS. Marrëveshja do të sjellë më shumë se ……

> Lajmi plotë
// Harduer // Njihuni me teknologjinë që Apple përdor për të nxjerrë në pah tek të tjerët iPhone 6

Njihuni me teknologjinë që Apple përdor për të nxjerrë në pah tek të tjerët iPhone 6

16.07.2014 / 12:34

Smartfoni iPhone 6 ndodhet vetëm pak muaj larg, por ne vazhdojmë te mësojmë më shumë rreth kësaj pajisje çdo ditë. Tani një raport i ri nga uebfaqja kineze Laoyaoba deklaron se Apple ka zhvilluar një motor reagimi dridhës të butë ……

> Lajmi plotë
// Lajmet // Apple siguron konsumatorët kinezë që iPhone nuk është i rrezikshëm për privatësinë

Apple siguron konsumatorët kinezë që iPhone nuk është i rrezikshëm për privatësinë

14.07.2014 / 20:36

Apple i siguroi konsumatorët kinezë që ndjekja e vendndodhjes në iPhone-ët e tyre nuk mund të identifikojë aktivitetin e individëve, një ditë pasi transmetuesi shtetëror televiziv kinez tha që softueri paraqiste një rrezik të sigurisë për përdoruesit. Funksioni i iPhone-it ……

> Lajmi plotë
// Harduer // Del në shitje kloni kinez i iPhone 6

Del në shitje kloni kinez i iPhone 6

14.07.2014 / 14:13

Telefonët inteligjent të kompanisë Apple, iPhone, kanë qenë gjithmonë një ndër produktet më të përdorura dhe më popullore në treg. Në të kaluarën kemi parë shumë kopje me cilësi të ulët të këtyre telefonëve. Me sa duket kjo traditë ka ……

> Lajmi plotë