Lajmi i fundit - 19.09.2013 / 08:46
Google Patents shton dokumente nga disa shtete

Google Patents shton dokumente nga disa shtete

19.09.2013 / 08:46

Google gjatë ditës së martë lajmëroi që ka zgjeruar shtrirjen e Google Patents, që është makina e vet për kërkim për patenta dhe aplikacione për patenta. Ndërmarrja ka shtuar dokumente nga katër agjenci të reja të patentave: Kina, Gjermania, Kanadaja ……

Të tjera nga rubrika - Recension
// Lajmet // Microsoft fiton gjyqin kundër Motorola-s, shpërblehet me 14 milionë $

Microsoft fiton gjyqin kundër Motorola-s, shpërblehet me 14 milionë $

05.09.2013 / 17:11

Gjykatat kanë ndëshkuar Motorola-n dy herë rresht. Jo vetëm një gjykatë e qarkut ka vendosur që patentat për standardet thelbësore të Motorola-s nuk janë me vlerë 4 miliardë dollarë siç ka thënë ndërmarrja, por tani një juri në një proces ……

// Lajmet // Apple në Kinë këshillon përdorimin e mbushëve zyrtarë për iPhone

Apple në Kinë këshillon përdorimin e mbushëve zyrtarë për iPhone

27.07.2013 / 13:30

Apple këshillon konsumatorët e vet në Kinë që të përdorin mbushësit e vet zyrtarë USB për pajisjet e tyre. Ky reagim i kompanisë vjen teksa policia vazhdoi të premten hetimet për vdekjen e një vajze në Kinë për shkak të ……