Pse pëlqejmë dhe shpërndajmë përmbajtje në rrjetin social Facebook? (Infografik)

Publikuar më: 28-06-2015

WhyLikeShareFacebook-644x373

Jemi të sigurtë se një pjesë e madhe e juaj përdor Facebook dhe padyshim keni pëlqyer apo shpërndarë diçka në këtë rrjet social. Mbase keni shprehur edhe opinionin tuaj në një postim.

A keni menduar ndonjëherë pse njerëzit pëlqejnë, komentojnë apo shpërndajnë përmbajtje në Facebook? Ndërsa çdo ditë pëlqejmë përmbajtje, e gjitha kjo ka të bëjë më shumë sesa një pëlqim të cilin infografiku i mëposhtëm e shpjegon në detaje. (PCWorld Albanian)

Why-We-Like-Share-Comment-on-Facebook

Pse pëlqejmë dhe shpërndajmë përmbajtje në rrjetin social Facebook? (Infografik)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)