Pinterest “rrëmben” Instapaper-in, do të vijojë të jetojë si aplikacion më vehte

Publikuar më: 23-08-2016

pinterest-save-buttonPinterest njoftoi blerjen e Instapaper, aplikacionin që ju lejon të ruani një artikull për të ta lexuar më vonë.

“Rrëmbimi” i Instapaper, që ka një ekspertizë në ruajtjen, organizimin dhe analizimin e artikujve, shkon me qëllimin e Pinterest për të mundësuar përmbajtje të përshtatshme për interesat e përdoruesve, tha kompania në një deklaratë.

Instapaper startoi në 2008 nga themeluesi i Tumblr Marco Arment dhe njohit për ndihmën që u jep njerëzve në ruajtjen e historive të gjata kur nuk kanë kohë ti lexojnë për momentin. Pinterest tha se njerëzit e përdorin për të ruajtur artikujt edhe pse artikujt e Pinterest janë shumicën e kohës imazhe informative. Teknologjia e Instapaper do ta ndihmojë Pinterest për të përshtatur përmbajtjen me interesat e përdoruesit.

Pinterest “rrëmben” Instapaper-in, do të vijojë të jetojë si aplikacion më vehte
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)