Përditësimi BlackBerry OS 10.3.3 do të publikohet brenda muajit Mars

Publikuar më: 25-03-2016

Passports-Leap-GenericEdhe pse sistemit operativ është shfaqur në serverët e BlackBerry që nga muaji Dhjetor, tani jemi një hap më afër publikimit zyrtar të BlackBerry OS 10.3.3. Pritet që ky version i platformës të dërgohet tek përdoruesit përpara fundit të këtij muaji.

Aktualisht versioni 10.3.3.293 është çertifikuar për BlackBerry Q5 dhe është çështje kohe përpara se të mbërrijë edhe tek telefonët e tjerë.

Versioni i ri i sistemit operativ në vetvehte nuk pritet të sjellë ndryshime të mëdha për konsumatorët, diçka e konfirmuar edhe nga vetë ekzekutivi kompanisë, John Chen.

Çertifikimi NIAP pjesë e këtij versioni do të thotë më shumë siguri për telefonët BlackBerry sidomos për konsumatorët e organizatave qeveritare që përdorin telefonë BlackBerry 10 dhe janë vazhdimisht në kërkimi të niveleve më të larta të sigurisë. (PCWorld Albanian)

Përditësimi BlackBerry OS 10.3.3 do të publikohet brenda muajit Mars
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)