Mozilla Firefox OS 2.5 po vjen në muajin Nëntor

Publikuar më: 19-07-2015

Mozzy

Mozilla ka zbuluar axhendën e saj të versionit të ardhshëm të sistemit operativ mobil Firefox OS. Firefox OS 2.5 do të debutojë në Nëntor.

Mozilla thotë se Firefox OS 2.5 do të jetë siç e quan kompania “lehtësisht të modfikikueshëm grafikisht, të sigurtë, dhe ofron eksperiencën më të mirë të sistemit operativ”. Sistemi i ri operativ do të përqendrohet në krijimin e një eksperience më të personalizuar me një kontroll të lartë të privatësisë.

Kompania thotë se po zhvillon sistemin operativ për televizorët dhe smartfonët. Planet e kompanisë u detajuan gjatë Kongresit Mobil Botëror në Barcelonë. (PCWorld Albanian)

Mozilla Firefox OS 2.5 po vjen në muajin Nëntor
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)