Misfit Phase, një orë inteligjente tradicionale e cila kushton 175 dollar

Publikuar më: 18-10-2016

embargoed-until-oct-18-6-am-pt_-9-am-et-phase-shot-2-930x696Misfit, kompania e veshjeve elektronike blerë nga Fossil vitin e kaluar, prezantoi një orë tradicionale 175 dollarëshe e cila përmban disa prej tipareve kyçe të fitnesit dhe shëndetit si gjurmimi i hapave dhe gjurmit.

Dhe duke qenë se është një orë analoge, Phase, është një orë mjaft simpatike. Produkti i Misfit përmban disa funksionalitete të avancuara si kryerja e thirrjeve, dërgimi i sms-ve, njoftime, përkujtues dhe mundësinë e ndërrimi të këngëve.

Ora Phase është rezistente ndaj ujit dhe funksionon me një bateri e cila zgjat për gjashtë muaj. Produkte lançohet zyrtarisht më 7 Nëntor në uebsajtin e Misfit. (PCWorld Albanian)

embargoed-until-oct-18-6-am-pt_-9-am-et-phase-shot-3

embargoed-until-oct-18-6-am-pt_9-am-et-phase-shot-5

embargoed-until-oct-18-6-am-pt-9-am-et-misfit-phase-lifestyle

Misfit Phase, një orë inteligjente tradicionale e cila kushton 175 dollar
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)