Më 10 Dhjetor Albanian Security Forum bashkon ekspertët më të mirë shqiptarë të sigurisë në Tiranë

Publikuar më: 01-12-2015

3ndb (2)Më datë 10 Dhjetor në Tiranë, pranë ambienteve të hotelit “Tirana International Hotel zhvillohet konferenca “Albanian Security Forum”, e cila përbën takimin më të lartë të ekspertëve të fushës së Sigurisë në Shqipëri. (www.asf.al)

Gjendemi në një periudhë ku duket qartë që po ecim drejt një bote tjetër, tek e cila koncepti i Sigurisë do të jetë prioritet parësor. Rreziqet – nga kriminalitetit i vogël e deri tek aktet terroriste – po shtohen dhe po bëhen gjithnjë e më komplekse. Kërcënimet asimetrike provojnë tani, që grupet terroriste mund të veprojnë me lehtësi më të madhe, pa u kufizuar nga kufijtë e vendit. Ndaj kërkesat për përmirësimin e masave të sigurisë shtohen dhe zhvillohen vazhdimisht.

  • Si do mund të kufizojnë shërbimet e sigurisë kombëtare kërcënimet konkrete terroriste?
  • Si mund të arrihet bashkëpunim më i mirë midis shërbimeve vendore dhe ndërkombëtare të sigurisë?
  • Cilat teknologji dhe infrastrukturë gjendet në dispozicion të shërbimeve në mënyrë që të trajtojnë kërcënimet terroriste para se ato të shfaqen?
  • Sa e rëndësishme është mbledhja dhe menaxhimi i informacionit për trajtimin e veprimtarive terroriste dhe krimit të organizuar?
  • Cili mund të jetë roli i shërbimit të sigurisë private përballimin e krimit?

Këtyre edhe shumë pyetjeve të tjera kritike do t’u përgjigjen specialistët dhe drejtuesit me ekspertizë në sektorin e sigurisë së informacionit në kuadër të sesioneve specifike që do t’i dedikohet Sigurisë IT.

Më shumë informacion në lidhje me organizimin e konferencës mund të gjeni duke klikuar në linkun e mëposhtëm: http://www.asf.al/faq/

Për të siguruar pjesëmarrjen tuaj duhet të plotësoni të dhënat tuaja në formën që do gjeni duke klikuar vizituar uebfaqen e Albanian Security Forum.

Më 10 Dhjetor Albanian Security Forum bashkon ekspertët më të mirë shqiptarë të sigurisë në Tiranë
1 vote, 5.00 avg. rating (92% score)