Jini të suksesshëm me këto teknika studimi (Infografik)

Publikuar më: 09-01-2016

StudyInfographicFeat-644x373Studimi është pjesë e jetës dhe jo e shkollës. Sigurisht janë studentët ata që shpenzojnë më shumë duke studiuar. Por të dish sesi të menaxhosh kohën e studimit në fund mund të bëjë diferencën.

Infografiku i mëposhtëm do ju mësojë disa teknika për tju dhënë sukses në studime. Do të habiteni sesa lehtësisht do të absorboni informacionin e duhur. (PCWorld Albanian)

Stopprocrastinatingapp.com

how-to-study

Jini të suksesshëm me këto teknika studimi (Infografik)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)