Lajmi i fundit - 20.10.2016 / 17:25
Ja sesi të mbroni me fjalëkalim blloqet e shënimeve në OneNote

Ja sesi të mbroni me fjalëkalim blloqet e shënimeve në OneNote

20.10.2016 / 17:25

OneNote është një softuer jashtzakonisht i zhdërvjellët. Saherë që e shfrytëzoni aplikacionin për të mbajtur shënime do të mësoni diçka të re të cilën do e dashuroni. Në varësi sesa e përdorni OneNote, mund tu ketë shkuar në mendje ti ……

Të tjera nga rubrika - Ja se si
// Ja se si // Ja sesi të ri-instaloni Windows 10-tën nga e para duke ruajtur skedarët

Ja sesi të ri-instaloni Windows 10-tën nga e para duke ruajtur skedarët

18.10.2016 / 17:35

Nganjëherë Windows-i ka nevojë tja fillojë nga e para. Kjo për dy arsye kryesore: një program mund të jetë “shtrembëruar” ose një skedar të jetë korruptuar. Për fat të mirë Windows 10 ofron një opsion të tillë dhe vetëm pak ……

// Ja se si // Ja sesi të analizoni gabimet e Windows Update

Ja sesi të analizoni gabimet e Windows Update

13.10.2016 / 08:57

Është i lartë numri i përdoruesve të Windows dhe administratorëve që hasin rregullisht apo ndonjëherë probleme në përditësimin e Windows-it. Problemet e përditësimit mund të jetë irrituese, veçanërisht nëse sistemi futet në një cikël të pafund të shkarkimeve,  instalimeve, ristarteve ……

// Ja se si // Ja sesi të aktivizoni enkriptimin fundor në aplikacionin Facebook Messenger

Ja sesi të aktivizoni enkriptimin fundor në aplikacionin Facebook Messenger

05.10.2016 / 12:47

Enkripimi fundor, një nga nivelet më të larta të sigurisë, u premtua nga Facebook në aplikacionin Messenger që nga Korriku dhe së fundi ka filluar të bëhet i disponueshëm për të gjithë. Një burim konfirmoi për Wired se bisedat e ……

// Ja se si // Ja sesi të shfaqni përqindjen e baterisë në taskbar

Ja sesi të shfaqni përqindjen e baterisë në taskbar

03.10.2016 / 08:50

Windows 10-ta ofron informacion të bollshëm rreth gjendjes së baterisë dhe nëse vendosni kursorin mbi ikonën e saj do të merrni pëqindjen e saj. Ky sistem është shumë i mirë por mund bëhet edhe më mirë. Një aplikacion falas na ……

// Ja se si // Ja sesi të mbyllni llogarinë tuaj në Linkedin

Ja sesi të mbyllni llogarinë tuaj në Linkedin

01.10.2016 / 12:23

Linkedin nuk është rrjeti i vetëm social që ju ndihmon në përparoni në karrierën tuaj dhe nëse nuk shikoni ndonjë dobi nga ai ekziston një mënyrë për tu larguar përgjithnjë. Teknikisht Linkedin nuk i lejon përdoruesit të çaktivizojnë llogaritë e ……

// Ja se si // Ja sesi të eleminoni aplikacionet dhe proceset që ju ngadalësojnë kompjuterin

Ja sesi të eleminoni aplikacionet dhe proceset që ju ngadalësojnë kompjuterin

29.09.2016 / 20:45

Kompjuter i ngadaltë? Të gjithë e kemi provuar të paktën njëherë në jetën tonë edhe atëherë kur hardueri përmbushte të gjitha nevoja e softuerit që ky i fundit të funksiononte siç duhej. Për këtë na vinë në ndihmë menaxhuesit e ……

// Ja se si // Ja sesi të ndryshoni motorin parësor të kërkimit në shfletuesin Edge

Ja sesi të ndryshoni motorin parësor të kërkimit në shfletuesin Edge

29.09.2016 / 12:43

A përdorni shfletuesin Edge për të naviguar në internet? Në të vërtetë është një shfletues shumë më i mirë sesa Internet Explorer dhe në një farë mënyrë të gjithë e pranojnë këtë fakt. Megjithatë ajo që mund të mos u ……

// Ja se si // Ja sesi të mbroheni nga hakimi i Yahoo

Ja sesi të mbroheni nga hakimi i Yahoo

26.09.2016 / 07:48

Nëse keni një llogari Yahoo, është e këshillueshme të veproni me shpejtësi për ta siguruar së bashku me shërbimet e tjera të internetit. Informacione ku përfshihen emra, adresa, përgjigje sekrete dhe fjalëkalime u vodhën nga Yahoo në fund të 2014-tës ……

// Ja se si // Ja sesi të kërkoni përmbajtje në brendësi të aplikacioneve Android

Ja sesi të kërkoni përmbajtje në brendësi të aplikacioneve Android

11.09.2016 / 19:26

Ndërsa telefonët tanë dita ditës zgjerohen në kapacitete, aq më shumë gjëra ruajmë në to. Që nga muzika, aplikacionet, e-mail-et, videot dhe mesazhet, nganjëherë është shumë e vështirë të kujtosh vendodhjem e disa përmbajtjeve në telefon. Për këtë Google ka ……