Hakerët shqiptarë sërish në aksion

Publikuar më: 06-08-2012

Grupi i hakerëve shqiptarë të njohur me nofkën Alboz Hacker Group kanë hakuar Ueb faqen e Federatës së Gjimnastikës së Serbisë.

Në faqen zyrtare të kësaj federate (http://www.gssrb.rs/) në sfond shfaqet shqiponja me mbishkrimin Republic of Kosova.

Poashtu në këtë faqe hakerët shqiptarë kanë shkruar edhe emrin e grupit të cilit i takojnë “Alboz Hacker Group.” Në mes të saj poashtu është shfaqur edhe porosia Hacked by Gjenerali.

Faqja e Federatës së Gjimnastikës së Serbisë ende nuk është në funksion pas këtij sulmi. Kohëve të fundit kemi parë shumë sulme dhe kundërsulme si nga ana e hakerëve shqiptarë ashtu edhe atyre serb, ku janë sulmuar dhe hakuar Ueb faqe madje edhe të niveleve më të larta si Ministrive etj. (PCWorld Albanian)

Hakerët shqiptarë sërish në aksion
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
  • fff

    Do jene frymezuar nga sukset sportive tonat dhe te Kosoves, keta hakeart Alboz? Shkoni mer punoni token, kete beni

  • rrota

    Veq mos ta thejne WebFaqen e Qobanve te serbise se na marrin ne qafe.

  • mos vet bre

    PCworld, eshte shendru ne zone-h, per cdo pordh te ndonje fmijaqi ne ndonje web serb, po publikon artikull. E kuptoj te shkruani per KHG, kur ben ndonje sulm, sepse keto nuk sulmojn cfardo faqe te thjesht, por per keto anonimusa ne boten e internetit se kuptoj. Aq me shum e aq me pak kur shihet qart, se perdorin edhe logon e kopjuar nga KHG, qe menjher me asocon ne ate se keta kan idol KHG si grup.