Focusmusic.fm, muzikë për punë dhe produktivitet

Publikuar më: 26-09-2016

ptnzdlqx5c59xkp3ts93Dëgjimi i muzikës për produktivitet është diçka të cilën ne e praktikojmë, por nëse ju jeni tipi i cili preferon një muzikë pa vokale në sfond ndërsa punoni, Focusmusic.fm është opsioni i duhur.

Është i thjeshtë, ka ndërfaqe minimale me pak butonë kontrolli dhe lista muzike. Një buton i madh qëndror për luajtjen e muzikës shoqërohet nga dy butonë më të vegjël për të ndërruar muzikën.

Shërbimi është i lehtë dhe falas duke i shërbyer qëllimit. Nëse nuk jeni adhurues i muzikës Electronic atëherë pak gjëra për ju ka në këtë mes. (PCWorld Albanian)

Focusmusic.fm, muzikë për punë dhe produktivitet
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)