Facebook për Android është aq skandaloz, sa që Zuckerberg i detyron punonjësit ta përdorin

Publikuar më: 31-08-2012

Ju kujtohet, kur keni qenë fëmijë që nëna ju detyronte të hanit perime që nuk ju pëlqenin? Ju sigurisht që i hanit, pasi nuk kishit shumë zgjedhje.

E njëjta gjë po iu ndodh edhe punonjësve të Facebook-ut, Zuckerberg-u po i detyron të përdorin aplikacionin e Facebook-ut për Android në celularët e tyre.

Kjo, jo për arsyen se aplikacioni është aq fantastik sa ata nuk po e kuptojnë ende, por sepse duhet të kujtohen në çdo moment se çfarë ‘mbeturine’ është në të vërtetë!

Thuhet, se të gjithë punonjësit që kishin iPhone, janë detyruar të mos i përdorin më për momentin dhe t’i zëvendësojnë me ato që operojnë me Android.

Dhe në qoftë se nuk pranojnë, dërgohen menjëherë në shtëpi! (PCWorld Albanian)

Facebook për Android është aq skandaloz, sa që Zuckerberg i detyron punonjësit ta përdorin
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
  • Gashi

    Kurgju ma i avansuar e pa Probleme nuk është per iPhone !!
    Pas Update te fundit ka shumë pengesa , me një fjalë kan dhirë në ta.