Facebook integron Messenger në Android Auto

Publikuar më: 17-11-2016

ap_resizePërdorimi i telefonit gjatë drejtimit të makinës mund të jetë tejet e rrezikshme por komunikimi me të jetë mënyra më e sigurtë.

Të gjithë mund të përdorni Google Now për të dërguar SMS dhe mesazhet përmes Hangouts ndërsa udhëtoni.

Facebook ditën e djeshme lajmëroi se ka lançuar integrimin e aplikacionit Messenger me sistemet infotainment të cilat funksionojnë me Android Auto.

Siç mund ta imagjinoni përdoruesit mund të dërgojnë mesazhe nëpërmjet komandave të zërit. Messenger gjithashtu ofron një buton njoftimi i cili automatikisht lajmëron bashkëbiseduesin se jeni duke drejtuar makinën.

Nëse keni Android Auto në makinën tuaj atëherë çdo gjë duhet të funksionojë për mrekulli. (PCWorld Albanian)

Facebook integron Messenger në Android Auto
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)