Cilët do të jenë trendet e dizajnit në 2016-tën? (Infografik)

Publikuar më: 14-12-2015

2016DesignTrends-644x373Një artikull dedikuar dizajnerëve: A jeni në dijeni të trendeve të të fundit të dizajnit grafik?

Për një pjesë të madhe prej nesh, vështrimi i këtij infografiku është thjeshtë një tjetër artikull interesant i cili jep një pasqyrë të asaj që mund të presim nga aplikacionet dhe paisjet në të ardhmen e afërt.

Po, për ku po drejtohet dizajni në 2016-tën? Cilat janë trendet më të nxehta? Si do të ndryshojnë trendet e 2016-tës nga ato të këtij viti? Pikërisht për këtë është infografiku i mëposhtëm (PCWorld Albanian)

CoastalCreative

CC_Design_Trends_2016

Cilët do të jenë trendet e dizajnit në 2016-tën? (Infografik)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)