Çfarë duhet të dini rreth rrjetit social Instagram? (Infografik)

Publikuar më: 06-09-2015

InstagramFacts-644x373Instagram, rrjeti social i shpërndarjes së imazheve, vazhdon të ketë një popullaritet në rritje. Ku debutoi fillimisht ishte shumë i vështirë për tu kuptuar. Imazhet mund ti ndanit edhe në Facebook ose Twitter.

Por jo! Rrjeti social vijoi të rritej fuqishëm gjersa u ble nga Facebook. Sa aktivë janë përdoruesit e rrjetit social? Shumica i përkasin gjinisë mashkullore apo femërore? A po e shfrytëzojnë bizneset? Të gjitha këto pyetje dhe disa të tjera e gjejnë përgjigjen në infografikun mëposhtë. (PCWorld Albanian)

FlyingpointdigitalInstagram-Infographic-Final

Çfarë duhet të dini rreth rrjetit social Instagram? (Infografik)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)