Adobe lançoi tre aplikacione të reja në Android, Photoshop Fix, Comp CC dhe Sketch

Publikuar më: 03-11-2016

adobe-android-apps-100691174-largeAdobe lançoi tre aplikacione të reja të suitës së kreativitetit në platformën Android. Ditën e Mërkure kompania zbuloi aplikacionet Adobe Photoshop Sketch, Fix dhe Comp CC të cilët do ti bashkohen portofolit të kompanisë në Android.

Comp CC është një aplikacion i cili shërben jo vetëm për produktet dixhitale por edhe të printuara. Përmban një sërë shembujsh dizajni në desktop dhe mobile. Ikonat dhe elementët e ndërfaqes janë përshtatur në mënyrën e duhur për ekranet e vogla.

adobe-comp-cc-100691150-large

Photoshop Fix është dizenjuar për përmirësimin dhe restaurimin e fotove. Nëpërmjet tij përdoruesit mund të shërojnë, pastrojnë dhe të kryejnë editime e përmirësime të ndryshme.

photoshop-fix-100691133-largeSketch, siç edhe emri lë të kuptohet, është i fokusuar kryesisht në ilustrim. Do të gjeni një numër të konsiderueshëm mjetesh vizatimi për të vizatuar mbi imazhet aktuale apo për të ndërtuar një ilustrim nga e para.

adobe-photoshop-sketch-100691160-largeSë bashku me aplikacionet e reja Adobe publikoi versionin 3.0 të Illustrator Draw. Përmban penelë të rinj vizatimi dhe më shumë opsione të presionit dhe shpejtësisë së sketçeve. (PCWorld Albanian)

Adobe lançoi tre aplikacione të reja në Android, Photoshop Fix, Comp CC dhe Sketch
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)