A do ti mbijetonte interneti fundit të botës? (Infografik)

Publikuar më: 27-12-2015

InternetEndOfWorldFeat-644x373Varësia ndaj internetit tani është një fakt. E përdorim për të blerë, mësuar por edhe për argëtim. Por si do të ishte jeta jonë pa internetin? Po nëse bota shkon drejt fundit, a do të mbijetojë interneti?

Ky infografik tregon disa mënyra të çmendura sesi mund ti vijë fundi botës dhe nëse ndodh çfarë do të bëhet me internetin. (PCWorld Albanian)

WhoIsHostingThis

would-the-internet-survive

A do ti mbijetonte interneti fundit të botës? (Infografik)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)