12 këshilla drejt ndërtimit të një profili të suksesshëm në Linkedin (Infografik)

Publikuar më: 23-01-2016

LinkedInBetterFeat-644x373Sot njerëzit në të shumtën e rasteve nuk e shohin median sociale si një mjet të dobishëm. Por në realitet mund të rezultojë krejtësisht e kundërta dhe Linkedin është një shembull i qartë.

Nga një rrjet social, Linkedin transformohet në një mundësi të vërtetë ku përveç se të komunikoni me miqtë mundeni dhe të krijoni lidhje me partnerë e biznese. Sigurisht që të përfitoni maksimalisht nga ky rrjet social duhet të keni një profil të mirë dizenjuar. Pikërisht këtë problematikë adreson infografiku i mëposhtëm të cilin u ftojmë ta lexoni me vëmendje. (PCWorld Albanian)

InstantOffices

LinkedIn-Infographic1

12 këshilla drejt ndërtimit të një profili të suksesshëm në Linkedin (Infografik)
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)