10 startupet më të vlerësuara globalisht

Publikuar më: 13-03-2016

chartoftheday_4486_most_valuable_start_ups_nWeWork u bë startupi më i fundit që kalon vlerën e 10 miliard dollarëve pas një investimi javën e kaluar. Qëndron bashkërisht me Snapchat në vendin e pestë ku që të dy përllogarisin një kapital prej 16 miliard dollarësh.

Por kush është në krye? E kush tjetër përveç Uber i cili vlerësohet në shifrat e 51 miliard dollarëve ndjekur nga Xiaomi në vendin e dytë me 46 miliard dollar dhe Airbnb me vlerë 25.5 miliard dollar. (PCWorld Albanian)

10 startupet më të vlerësuara globalisht
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)