Raporti i gjashtë i transparencës së Facebook: Shqipëria dhe Kosova me numrin më të vogël të kërkesave në rajon

Raporti i gjashtë i transparencës së Facebook zbulon se kërkesat nga agjensitë qeveritare për informacion kanë shënuar rritje globalisht. Në një njoftim…

Të fundit

Raporti i gjashtë i transparencës së Facebook zbulon se kërkesat nga agjensitë qeveritare për informacion kanë shënuar rritje globalisht. Në një njoftim…

Janë të shumta përpjekjet dhe alternativat e përkthyer në sisteme operativ si Firefox të cilët kanë dështuar përballë dominimit të Android dhe…

Kryeqyteti i shqiptareve  mirëpret sot me 29 Prill në ora 18:00 në Hotel Sheraton Mbrëmjen Gala të kurorëzimit të fituesve të evenimentit…

Microsoft ka blerë 10 milion fije ADN-je nga startupi Twist Bioscience për të hetuar lidhur me mundësinë e ruajtjes së të dhënave…