Një defekt i brendshëm i iPhone 6 dhe 6S shkakton humbjen e funksionalitetit të ekranit

Në një raport nga iFixit, një kompani e shquar për ç’montimin e pajisjeve më të fundit, zbuloi se disa produkte të Apple,…

Të fundit

Në një raport nga iFixit, një kompani e shquar për ç’montimin e pajisjeve më të fundit, zbuloi se disa produkte të Apple,…

Me 25 gusht, 1991, një zhvillues Finlandez i panjohur për publikun publikoi një mesazh në grupin e lajmeve comp.os.minx: “Përshëndetje të gjithë…

Ditën e djeshme WhatsApp deklaroi një ndryshim të madh në politikat e privatësisë dhe se do të fillojë të ndajë informacionin e…

Opera, ka rivendosur fjalëkalimet e përdoruesve për një nga shërbimet e kompanisë pasi serverat ishin thyer nga hakerat këtë javë. Kompania zbuloi…